ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2022

ΔΕΥΤΕΡΑ 29/08/22 – ΏΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 10.π.μ

Ανοιχτό μάθημα Hatha Yoga για τους γονείς/συνοδούς των παιδιών (σκακιστών) στον υπαίθριο χώρο του πάρκου του Αγίου Γεωργίου.

Η πρακτική της Hatha Yoga ξεκινάει με τεχνικές αναπνοών και ήπιες ασκήσεις προετοιμασίας για εναρμόνιση και συγκέντρωση του νου, άσκηση του σώματος μέσω των asanas και ολοκληρώνεται με βαθιά χαλάρωση και διαλογισμό. Σκοπός είναι ο έλεγχος του νου, των συναισθημάτων , η σωματική και πνευματική ευεξία. Μια αργή και διαλογιστική πρακτική για όλους, για να συνδεθούμε με το σώμα και το νου!

Την πρακτική θα καθοδηγεί η Κατερίνα Κοπάνου, Yoga Teacher 200h και Εργοθεραπεύτρια. Η φιλοσοφία της στα μαθήματα που προσφέρει είναι πως η γιόγκα για όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία και τη σωματική κατάσταση, είναι ένα ταξίδι ανακάλυψης και υπέρβασης των νοητικών ορίων του εαυτού. Απαραίτητος εξοπλισμός για όσους θέλουν να μοιραστούν την πρακτική, είναι ένα στρωματάκι / πετσέτα γιόγκα, ένα μπουκαλάκι με νερό και πετσέτα προσώπου.(δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στη γιόγκα)

Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο 6980397777 έως τις 20/8/2022.

ΤΡΙΤΗ 30/08/22- ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 10.30 π.μ.

Σιμουλτανέ ( αγώνας εναντίον πολλών αντιπάλων) του GM Ιωάννη Παπαϊωάννου (elo Fide 2634), επί σειρά ετών 1ης σκακιέρας στην Εθνική Ελλάδας και προπονητή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Σταυρούλας Τσολακίδου και πολλών άλλων ταλαντούχων σκακιστών.

Δήλωση συμμετοχής : 69803977 έως 29/08

ΧΩΡΟΣ : Μουσείο Τσιτσάνη

LIVE ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΑΡΤΙΔΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΓΥΡΩΝ (7ος-9ος) από τον

GM Ιωάννη Παπαιωάννου

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/08

το απόγευμα κατά τη διάρκεια του 4ου γύρου ,

έξω από τον χώρο των αγώνων θα προσφέρονται στους γονείς- συνοδούς, σε LIVE μετάδοση 😉,

σουβλάκια (προσφορά της επιχείρησης «Μαράβας») και αναψυκτικά της εταιρίας «Κλιάφα»

Επιφυλασσόμαστε για επιπλέον εμπλουτισμό της λίστας

Εκ μέρους των Διοργανωτών της ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων