5ο κατά σειρά Πανελληνίο Πρωτάθλημα σκακιού που γίνεται στα Τρίκαλα

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη του 5ου κατά σειρά Πανελληνίου Πρωταθλήματος σκακιού που γίνεται στα Τρίκαλα , οι συμμετοχές είναι πέρα από κάθε αμφιβολία πολύ ικανοποιητικές και σε αριθμό και σε ποιότητα παικτών. 

 Από την 1η χρονιά στο Μουσείο Τσιτσάνη το 2019 μέχρι την φετινή 5η σερί χρονιά στο Λαογραφικό Μουσείο Τρικάλων , το κ20 θεωρήσαμε πως πρέπει να είναι μια διοργάνωση φιλόξενη , που θα αποτελούσε το εφαλτήριο για ταλαντούχα και φιλόδοξα παιδιά, να πάρουν εμπειρίες και να ανέβουν επίπεδο , κάνοντας ταυτόχρονα διακοπές στην όμορφη πόλη μας.

Το εγχείρημα φαίνεται ότι ήταν πετυχημένο και χαιρόμαστε που την επόμενη χρονιά, άλλη μία όμορφη επαρχιακή πόλη , η Δράμα, θα πάρει τη σκυτάλη από τα Τρίκαλα.

Στην πορεία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους στήριξαν από την αρχή την προσπάθεια μας, την Περιφέρεια, τον Δήμο Τρικκαίων, τους ξενοδόχους που προσφέρουν προνομιακές τιμές, την τοπική κοινωνία που συντρέχει σε κάθε θέμα που υπήρχε ανάγκη για βοήθεια , αλλά ιδιαίτερα τις επιχειρήσεις που που υποστήριξαν σε σταθερή βάση , όλα αυτά τα χρόνια δίνοντας τεράστια ώθηση στο Τρικαλινό σκάκι και στην ανάπτυξή του ως εδώ. 

Μας κάνετε κάθε χρόνο πιο δυνατούς και θα θέλαμε ως σύλλογος να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας και να υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε από την μεριά μας να διαδίδουμε το σκάκι σε όσα περισσότερα παιδιά και “μεγάλα παιδιά” μπορούμε. 

ΟΛΥΜΠΟΣ, Οικογένεια Κλιάφα, Crêperie Ty-koz, Πίκλα, Ζαχαροπλαστειο Karalis, Ευεξέλιξις ALMA / ERGO,  Kατασκευαστική εταιρεία ΑΧ.ΒΑΝΤΑΛΗΣ-ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΑΟΥΛΑΣ Tent & Party 

σας είμαστε ευγνώμονες.